Latest NXT NXT Results WWE

NXT-tulokset – 31. heinäkuuta 2019 – Dunne vs. Vahva, Breakout-turnauksen välierät – TPWW

NXT-tulokset - 31. heinäkuuta 2019 - Dunne vs. Vahva, Breakout-turnauksen välierät - TPWW

Tulokset: Richard Trionfo, PWInsider.com.


Winter Park, FL – Full Sail Stay
Kommentti: Mauro Ranallo, Nigel McGuinness, Beth Phoenix


Contents

Pikaottelutulokset

  1. Tyler Breeze voitti Jaxson Rykerin kautta kokoonpano
  2. NXT Breakout -turnauksen välifinaaliottelu: Cameron Grimes voitti Bronson Reedin kaksoiskalvon avulla
  3. Pete Dunne voitti Roderick Strongin sormen esittämällä

Tyler Breeze vs. Jaxson Ryker. Ne lukittuvat jälleen ja Ryker lähettää Breeze -matolle. Tuulet vyötäröllä ja sivulukossa. Ryker työntää Breeze pois ja Ryker potkaisee Breeze. Tuulet lyönteillä ja potkuilla nurkassa. Tuulet käsivarsilla kulmaan, mutta Ryker tarttuu Breezeen ja osuu uranareen. Ryker käsivarret rinnassa ja sitten Ryker lähettää tuulen kääntyviin lukkoihin. Ryker potkaisee ja lyö nurin. Ryder, jossa juokseva polvi nurkkaan, jota seuraa takakatkaisin lähiaikoina.

Ryker takaleuka-lukolla. Tuulet kyynärpäällä Rykerille, mutta Ryker kyynärvarressa taakse. Ryker toisen takakatkaisijan kanssa ja potkee ​​päähän. Tuulet polvillaan Rykerille ja sen jälkeen pudotuspotkulla. Breeze tremendous potkuilla, mutta Ryker menee kuristimen kimppuun ja Breeze laskee kolmella laskennalla.

Voittaja: Tyler Breeze

Ottelun jälkeen Ryker hyökkää Breezeä takaa ja sitten Cutler ja Blake siirtyvät kehään. . Breeze lyö Blakeä, mutta Cutler ja Blake potkaisevat Breezeä nurkkaan sen jälkeen, kun Ryker lähettää Breezen kääntölukkoihin. Ryker asettaa voimapommin, mutta. .

Fandango on matkalla kehään ja hän hoitaa Cutlerin. Fandango lyö Blakeä ja hän lähettää Blaken ylimmän köyden yli Rykerille. Breeze ja Fandango kaksinkertaisella tremendous potkimuksella Cutlerille lähettääkseen hänet lattialle.


Ulkopuolella: Candice LeRae

Katsomme viime viikolla, kun Candice LeRae hyökkäsi Io Shiraiin aikana Ion ottelun aikana Kacy Catanzaroa vastaan.

. Candice LeRae on Full Sail: n ulkopuolella odottamassa Io Shiraa.


NXT Breakout -turnauksen välifinaaliottelu
Bronson Reed vs. Cameron Grimes

. He lukitsevat ja Reed takaa Grimesin nurkkaan ja Reedin puhtaalla tauolla. Ne lukittuvat ja Reed vyötäröllä. Grimes vyötäröllä lukko ja käsivarsi takana. Grimes sivulukolla ja Reed olkapäätyllä. Reed saa melkein pudon. Reed käänteisellä leuka-lukolla. Lee kompastuu jaloilleen paetakseen ja Grimes seuraa käsivarsin taakse. Grimes sivulukolla. Reed menee vatsasta toiseen, mutta Grimes laskeutuu jaloilleen. Grimes kyynärvarsilla, mutta Reed lentävällä kyynärpäällä.

Reed pään takapuolella ja pilkulla nurkassa. Ruoko, jossa on enemmän paloja, jonka jälkeen nurkassa on olkapää. Reed käsivarsilla nurkassa ja erotuomari varoittaa Reed. Grimes menee esiliinalle ja piirakka kohtaa Reedin. Grimes menee lattialle ja Reed jahtaa häntä. Grimes pääsee takaisin renkaaseen ensin ja pudottaa Reedin kun Reed palaa takaisin renkaaseen. Grimes potkuilla, mutta hän ei voi pilata Reedia Irlannissa. Ruoko irlantilaisella ruoskalla. Grimes pyykkinarulla lähellä syksyä.

Grimes käsivarressa ja Reed käsivarsilla. Grimes pudottaa potkun ja Reed pysyy jaloillaan. Grimes varretangolla ja leuka-lukolla Reedissä. Reed menee kohti iskua, mutta Grimes pakenee. Grimes takaosaan käsivarret. Ruoko voimalla Grimesille, mutta hän ei voi hyödyntää. Ruoko kyynärvarren ja kyynärpään kanssa. Ruoko irlantilaisella ruoskalla ja roiskuta nurkkaan, mitä seuraa samoalainen pudotus. Reed takaosaan, mutta Grimes saa jalkansa köysiin lopettaaksesi laskennan.

Grimes käsivarsilla, mutta Reed omalla kyynärvarrella. Grimes pyöreällä potkulla temppeliin, mutta Reed käsivarsilla. Hihnat laskeutuvat ja Reed juoksee kaksinkertaiseen tappiin kolmen laskennan kohdalla.

Voittaja: Carmeron Grimes (etenee finaaliin)

Finaali on Jordan Myles vs. Cameron Grimes ja ottelu pidetään Torontossa. 19659013] Backstage: Matt Riddle

Olemme palanneet ja siirrymme kuvaamaan Matt Riddleä aiemmasta päivästä puhumaan Killian Dainista. Mattilta kysytään, harjoitteleeko hän Killian Dainia. Matt sanoo, että jos haluat vaikuttaa, älä hyökkää häntä takaa. Kohdata häntä kasvokkain.

Ensi viikolla Matt Riddle kohtaa Killian Dainin.


In-Ring: Shayna Baszler, Mia Yim

NXT #WomensChampion @QoSBaszler ja @MiaYim tuovat kaikenlaisia ​​taisteluita # NXTTakeOver: Toronto! 😳 pic.twitter.com/qeVl56EcBa[19659009^-WWE(@WWE)1elokuuta2019

NXT-naisten mestari Shayna Baszler on matkalla kehään ja hänellä on jotain sanottavaa.

Shayna mainitsee Mia Yimin ja hän sanoo, että menit sinne ja lähetit viestin. Shayna sanoo saaneen sen. Hyökkäsit takaapäin Marinaa ja Jessamynia. Tämä ei ole katu. Olemme ammattitaistelijoita. Siksi et ole noussut koneeseen Torontoon, mutta olet jo kadonnut. Tämä ei ole katu tai takakuja, tämä on uranne suurin vaihe. Kymmenien tuhansien faneiden edessä hän aikoo laittaa Mian nukkumaan. Tämä johtuu siitä, että katurotit eivät selviä pitkään hänen maailmassa.

Mia Yimin musiikki soi ja hän esiintyy lavalla. Mia kysyy Shaylalta, onko hän peloissaan. Mia kysyy missä ovat ystäväsi. Mia sanoo, ettei hän ole nähnyt mitään, kun hän tulee renkaaseen. Mia kertoo Shaynalle, että olet juoksinut täällä ajatellen, että se on peli, mutta peli tunnistaa pelin ja olet nyt tuntematon. Mia sanoo, ettei hänellä ole mitään menetettävää ja kaikki pelattavaa. Tämä katurotta johtaa taisteluun, johon et voi treenata.

Shayna kysyy Mialta, pitäisikö hän erityistä, koska et ole erityinen. Kaikki näkevät, että sinä olet useless katu roskakori.


Ulkopuolella: Candice LeRae, William Regal

Candice LeRae on edelleen ulkona ja William Regal kertoo Candicelle, että hän ei löydä mitä haluaa, koska Ion käskettiin olla olematta täällä tänä iltana.

Candice sanoo, että jos hänellä ei voi olla Ioa tänään, hän haluaa ottelun haltuunottoon.

William ei syytä Candicea ja ottelu tapahtuu Torontossa. William pyytää Candicea menemään kotiin.


Ensi viikolla

Olemme palanneet ja meillä on sopimus allekirjoittamisesta ensi viikolla pidettävään NXT Tag Workforce Championship -otteluun Road Income -kilpailun ja kiistattoman aikakauden välillä. [19659003] Roderick Robust vs. Pete Dunne

He lukkiutuvat ja Vahva tukee Dunnea nurkkaan. Vahva pudotuksella ja Dunne saa melkein pudotuksen. Vahva menee jalaan ja hän kiinnittää sivupään lukon. Dunne saa rivin lähellä olevalle syksylle. He etsivät Greco Roman Knuckle -lukkoa, mutta vahvat etuosan lukituksella. Dunne karkaa ja taivuttaa sormet ja asettaa sitten musteen ja Robust selkää Dunnen köysiin. Vahva potkuilla ja sitten Vahva lyönteillä takana. Vahva selkä Dunne nurkkaan ja Vahva pilkulla. Dunne pilkkomalla ja Vahva ampuu takaisin. Vahva potkuineen nurkassa.

Vahva, käsivarsi takana ja potku keskiosaan. Dunne lyönteillä, mutta vahva sivulukolla. Dunne pyykkinarulla STrongiin ja Dunne ranne lukolla. Hän työskentelee kädellä ja asettaa käden matolle ja Dunne kantaa kyynärpäähän. Dunne ranne lukolla ja hän vetää sormea ​​taas. Dunne asettaa käsivarsin taas matolle ja Dunne potkaisee kyynärpää. Vahva irlantilaisen ruoskan kanssa ja Dunne yrittää kellua, mutta Vahva kyynärvarren kanssa. Vahva kaksinkertaisella polvisummella palomiehen kantovälineestä. Vahva saappaalla pään kanssa.

Vahva selkämurtajalla. Vahva saa melkein pudotuksen. Vahva polvi kylkiluun ja Dunne menee esiliinaan. Vahvat tukevat Dunne köysillä. Voimakkaat potkut Dunne takaa. Vahva saappaineen rintaan. Vahvalla on sanoja Dunnelle, mutta Dunne potkaisee jalaan. Dunne osuu pudotukseen ja molemmat miehet ovat maassa. Vahva saa melkein pudotuksen. Vahva ja leikkaus ja käsivarsi nurkassa. Vahva lisäämällä lyöntejä ja sitten hän lähettää Dunnen takaisin nurkkaan ja Vahvan potkuilla. Vahva asettaa Dunnen kääntönauhoihin ja katkaisee Dunnen.

Vahvat sarjat superpleksille ja Dunne tarttuu sormiin ja lähettää Vahvat kasvot ensin matolle. Dunne ohjuksella pudonnut ja molemmat miehet ovat alas. Dunne käsivarsilla ja potku jalaan. Vahva irlantilaisen ruoskan kanssa, ja Dunne räjähtää ulos kulmasta ja potkaisee Vahvasti. Dunne X Plex -laitteella ja potkaise pään päähän lähellä pudotusta. Dunne kompastuu käteen ja potkaisee Vahvasti temppelissä. Dunne vyötäröllä ja vahva seisovalla kytkimellä. Vahva saksalaisen supleksin kanssa, ja Dunne laskeutuu jaloilleen ja potkaisee Vahva päähän. Dunne istuvilla sähköpommilla lähellä pudotusta.

Vahva rullaa lattialle ja Dunne menee kääntöpukkeihin. Vahva pysähtyy Dunne ja Vahva pudottaa Dunnen esiliinalle takakatkaisijalla. Vahva saa melkein pudotuksen. Vahva polven keskeltä, jota seuraa käsivarsi. Vahva kulkevalla polvillaan nurkkaan, jota seurasi takakatkaisija ja kurpitsapuoli lähellä pudotusta. Vahva juoksevalla käsivarsilla ja toisella, mutta hän kaipaa kolmannen. Dunne käsivarsilla. Vahva enzuigirin kanssa ja Dunne enzuigiri kanssa. Vahva olympialampulla, mutta Dunne DDT: llä vahva ja molemmat miehet ovat alhaalla.

Vahva käsivarsilla ja leikkauksilla Dunneen. Dunne omilla katkelmillaan ja käsivarsillaan. Dunne saappaineen Strongiin, kun Robust laskee. Dunne menee kääntyvällä lukkorendalla, mutta Vahva kyynärvarressa ja pilkoilla. Dunne potkaisee Strongin kääntyvistä lukkoista pitäen Strongia ylöspäin. Vahva potkaisee Dunnen jalaan ja Vahva asettaa Dunnen kääntönauhoihin. Vahva käsivarret pään takaosaan. Dunne auringonlaskun kanssa räjähti voimapommilla ja Robust pitää kättään ja erotuomari tarkistaa Strongin. Dunne asettaa katkeraan päähän, mutta Vahva pakenee ja Vahva hyppäävällä polvillaan. Vahva Gibson-ohjaimella lähellä pudotusta ja sitten vahva vahvalla pidolla. Dunne tarttuu käteen ja potkee ​​Voimakasta päähän.

Dunne kolmiolla ja vetää sitten sormet ja Vahvat hanat ulos.

Voittaja: Pete Dunne

Ottelun jälkeen Velveteen Dream näkyy Peten takana. Dunne ja Dunne näkevät unen, ennen kuin Dream voi tehdä mitä tahansa. Unelma näkee Vahvan takanaan. Vahva nousee rampilla ja Dunne tarttuu Uneen käteen ja osuu Bitter End on Dreamiin.