Latest MLB Picks

FanDuel MLB DFS -valinnat – 5. elokuuta

FanDuel MLB DFS Picks - July 16th

Muutaman loman jälkeen lomalla olen palannut tänään käsittelemään tätä 13 pelin maanantaista iltaan kuuluvaa MLB-liuskaa.

Katsotaan, päästämmekö käteiseen ja saammeko viikkomme oikealle setelille! [19659002] P – Charlie Morton (TB) – 10 100 dollaria vs. TOR

Tällä liuskekiinnityksellä on pari päätavoitetta: Chicagon Lucas Giolito ja Tampa Bayn Charlie Morton. Cincinnati's Luis Castillo on liuskekivin kallein syöttäjä, mutta hän ottaa vastaan ​​Enkelit-joukkueen, jonka urheilulajit ovat alhaisimmat baseballissa, joten minusta se on joko Giolito tai Morton. Ottaen huomioon Mortonin silmiinpistävä johdonmukaisuus ja iskumahdollisuudet tällä kaudella yhdistettynä tähän otteluun, otan Rays'n 2019-ässän parhaan syöttäjäni tänään. Liittyessään tähän iltaan, Morton omistaa 2,78 ERA: n, numeroa, jota tukee erittäin paljon hänen 2.83 FIP ja 3.33 xFIP. Hän urheilee iso-aikaista 10.92 Okay / 9-kautta, ja tämä lukumäärä voi saada lisäyksen, kun hän ottaa mukaan Blue Jays -kerhoon, joka urheilee 24,three%: n lyönnistä verrattuna oikeanpuoleiseen nousuun, joka on kahdeksannen korkein piste kaikissa baseball. Mortonin työ kotona oli erittäin hyvää tällä kaudella. Vaikka hänen 2,77-kotimainen ERA on melkein identtinen hänen 2,78-tiemerkintönsä kanssa, hän omistaa myös 2,41 FIP, 2,88 xFIP ja massiivisen 12,55 Okay / 9 Tropicana Fieldillä tällä kaudella. Suurelle oikeakätiselle ei ole paljon syytä haalistua, varsinkin kun hänen voitto on ylösalaisin niin suuri, että Rays on -255 voittaakseen tämän jo tänään rahalinjalla BetOnline-ilmoituksen mukaan.

C / 1B – Yasmani Grandal (MIL) – 3000 dollaria vastaan ​​PIT

Panimot ja merirosvot uudistavat NL: n keskusvihollisuudet tänä iltana ja mielestäni on mahdollista, että panimot lentävät jonkin verran tutkan alla tässä, ja suuret kokonaismäärät sijoitetaan joukkueille, kuten Yankees, Pink Sox, Dodgers ja Cubs, mainitakseni muutaman. Panimot ottavat vastaan ​​merirosvojen oikeakätisen Dario Agrazalin, joka on tähän mennessä julkaissut hyviä tuloksia 3,65: n ERA: lla seitsemässä suurliiga-aloittelussa tällä kaudella. Kuitenkin Agrazal omistaa myös massivbe 6,35 FIP: n ja 6,20 xFIP: n kauden aikana ja pienen 4,38 Okay / 9: n nopeuden, jotta voidaan seurata suurta 1,95 HR / 9 -astetta, joten nuorten oikeakätisten ja voimakkaat panimot ovat seurauksena iso aika ylösalaisin. Syötä vaihtava Grandal, joka saapuu tähän urheiluun a. 223 ISO, .836 OPS, .353 wOBA ja 116 wRC + kauden aikana oikeakätistä nousua vastaan. Numerot ovat melko samankaltaisia ​​kuin hänen halkeamansa vasemmistolaisia ​​vastaan. Lisäksi Grandal on julkaissut iso-aikaisen .292 ISO-, .953 OPS, .389 wOBA- ja 140 wRC + -kauden tiellä oleville oikeustiedeille, huolimatta siitä, että hänen kotipuistossaan on urheilussa joitain viheriöystävällisiä rajoja. Hän ei ole ollut kotona 6. heinäkuuta jälkeen, mutta Grandalin numeroita tiellä oikeakätisiä vastaan ​​ei voida sivuuttaa. Viimeinkin hän on mennyt 1: 3 kanssa kodin kanssa lyhyessä historiassaan Agrazalia vastaan, joten päästä tämä kaveri rivisi kokoonpanoon tänä iltana.

2B – David Bote (CHC) – 2300 dollaria vs. OAK

Kun olen suorittanut neljäni -man Brewers -pino ja toinen mini-pino tässä kokoonpanossa, minulla oli toinen tukikohta ja ulkikenttäpaikka täytettäväksi ja olen onnistunut löytämään minusta pienen pinopaikan, joka pidän siitä sopivan täydellisesti jäljellä oleviin kustannuksiini, aloittaen täältä Botelta oikeakätään Chris Bassittia ja Oakland A: ta vastaan. En halua venyttää tätä pinoa liikaa, koska A-ryhmillä on erittäin hyvä häränruskea, mutta mielestäni he pääsevät Bassittiin. Tien päällä tällä kaudella oikeakätinen Bassitt omistaa 4.53 ERA sekä 5.21 FIP, 4.85 xFIP ja suuren 1,84 HR / 9 -pidikkeen – numerot, jotka ovat paljon huonompia kuin hänen kotonsa. Ilmoittaudu Boteen, joka urheilee kiinni -171 ISO, .795 OPS, .338 wOBA ja 108 wRC + kauden aikana oikeanpuoleista nousua vastaan ​​osa-aikatyössä. Voimanumerot libisevat kotona ja 85 wRC + on edelleen hallittavissa, mutta Bote on tulossa eilen kahden osuman yönä Brewersia vastaan, joka on hänen ensimmäinen monen osumansa peli kahdessa viikossa. Hänellä on varmasti pop-arvo antaa meille todellista mukavaa vastinetta, koska tämä hinta ja tippa varastettua alustaa saapuvat perässä neljällä varastamalla kauden aikana.

3B – Mike Moustakas (MIL) – 3 500 dollaria vs. PIT

Seuraava Brewers-pinossa on Moustakas, joka on menestynyt sekä vasemmalla että oikealla kädellä nousussa tällä kaudella, tehden hänestä melko matchup-proofin, kun härkä tulee tähän peliin Agrazalin poistumisen jälkeen. Sivun lisäys Agrazaliin: Huolimatta siitä, että vasemman käden potkurit pidettiin tällä kaudella suurissa liigaissa keskimäärin alle .200 keskiarvon, hän lähetti ERA: n pohjoiseen kello 6.00 vasemmalle vasemmalle Triple-A: ssa ennen kutsunsa lähettämistä ja on sallinut kahden asunnon Vain 7,1 vuorokautta kotona vasemmistolaisia ​​vastaan ​​tällä kaudella, joten minulla ei ole mitään ongelmaa rekisterellä neljää vasemman käden panimon lepakkoa tällä kaudella ja etenkin koska kaikki neljä mashioivat oikeakätisiä nousuja ja myös tien päällä. Moustakas osallistuu tänä iltana urheiluun .255 ISO ja .858 OPS kauden aikana oikeakätistä nousua vastaan ​​.355 wOBA: n ja 117 wRC +: n mukana. Tien päällä on paljon valtaa .225 ISO: n ja .817 OPS: n kanssa .340 wOBA: n ja 108 wRC +: n kanssa. Vaikka kukaan ei ole ollut ylimääräisen lajikkeen joukossa, hän näkee pallon selvästi neljällä peräkkäisellä monen osuman pelillä ja viiden pelin lyöntiputkella, joka saapuu tähän iltaan. Kuten Grandal, myös Moustakas on 1: 3 kolmella kotinsa kanssa Agrazalia vastaan, joten hän on pakollinen tässä pinossa ollakseen varma.

SS – Tim Anderson (CWS) – 2900 dollaria vs. DET

White Sox ja Tigers uudistavat AL-keskinäinen kilpailu tänään, kun Sox ottaa oikeistopuoleisen Spencer Turnbullin vastaan ​​tässä. Turnbull palaa IL: stä tänä iltana, koska hän ei ole aloittanut suurta liigaa 17. heinäkuuta lähtien. Hänellä on todella ollut todella mukava alokaskausi 3,65 ERA: lla, mutta uskon, että hän voisi osoittaa ruostetta tässä, ja en myöskään usko, että hän kestää liian kauan, antaen Andersonille ja White Soxille pitkän halkeaman raa'alla Tigersillä Bulldoggitapaamiset. Anderson on pitkään hiertänyt vasemmistolaisia, mutta tällä kaudella hän urheilee erinomaisia ​​lukuja oikeanpuoleista nousua vastaan. Tämän ilmoittauduttaessa tänä iltana Anderson urheilee kausilla oikeussubjekteja .195 ISO, .847 OPS, .354 wOBA ja 123 wRC +, mikä on paljon parempi kuin hänen lukumääränsä vasemmistolaisia ​​vastaan. Asia, joka on pidettävä mielessä Andersonin suhteen, on se, että hänellä on jonkin aikaa iso varastettu tukikohta 15 varastamalla kauden aikana, joista 11 on vastustanut oikeakätistä nousua. Hänelle on osoitettu voimaa, kun hän on menettänyt yli kuukauden arvoisen toiminnan, kun hän on kaksinkertaistunut kahdesti ja asunut kotonaan viimeisissä kolmessa pelissäan ja ajaessaan neljän pelin osumaputken tähän. Voimakkuus / nopeus on erittäin todellinen Andersonin kanssa tässä yhdessä tänä iltana.

OF – Christian Yelich (MIL) – 4600 dollaria vastaan ​​PIT

Kokoonpano saa täällä suuren potkun Yelichin kanssa, joka suorittaa juoksun NL: ssä. MVP-palkinto toisen peräkkäisen kauden aikana. Viimeisen kauden 36 kotijuoksun räjähtämisen jälkeen ja pudottuaan prosessissaan aikaisemman 21 korkeimman pisteen, Yelich on jo asettanut uuden uransa huipulle tällä kaudella 37 pitkillä palloilla, kun taas hän on jo asettanut uransa korkeimmalle varastetuille tukikohdille. 23 kauden osallistujaa, reunat viime vuoden edellisestä korkeimmasta 22. Toisin sanoen Yelichillä on tänä vuonna huomattavasti parempi hinta kuin hän oli matkalla MVP-kunnianosoituksiin kausi sitten. Hän on tehnyt suuria vaurioita sekä vasemman että oikean käden nousua vastaan, mutta lukumäärät ovat parempia oikeistolaisia ​​vastaan, koska hänellä on kauden aikana .394 ISO, 1.195 OPS, m. 472 wOBA ja 194 wRC +. Luvut pysyvät eliittinä tiellä oikeuksien vastaan, koska hänellä on .306 ISO ja 1.055 OPS mennäkseen yhdessä .423 wOBA: n ja 162 wRC +: n kanssa kauden aikana oikeuksia vastaan ​​Miller Parkista. Voimakkuus / nopeus on paras baseballissa ja hänen pitäisi pystyä näyttämään molemmat tässä suotuisassa tiematkailussa tänä iltana.

OF – Eloy Jimenez (CWS) – 2900 dollaria vs. DET

Valkoisen Sox-minipinon valmistuminen on Jimenez, joka on tuonut pöydälle huomattavaa voimaa sen jälkeen, kun vuoden 2019 kausi on alkanut tähtien välillä, ensimmäisenä isoina. Voimakkaasti heilahteleva Jimenez urheilee joitakin parempia lukuja oikeanpuoleista nousua vastaan, koska hänellä on tällä kaudella .237 ISO, .771 OPS, .319 wOBA ja 99 wRC + oikeistoihin nähden verrattuna 203 ISO, .716 OPS, .307 wOBA ja 91 wRC + kaudella southpawsia vastaan. Hänen halkaisuissaan on kuitenkin suurin aukko tiellä. Tien vasemmistolaisia ​​vastaan ​​Jimenez on ollut raa'an kanssa .114 ISO, .554 OPS, .247 wOBA ja 51 wRC +. Oikeusjoukkojen vastaisella tiellä Jimenez urheilee kuitenkin suuria aikoja .288 ISO, .820 OPS, .337 wOBA ja 111 wRC +. Hän ei ole ollut hieno All-Star-tauosta lähtien, mutta viikonloppuna hänellä oli mukava sarja Philliesiä vastaan, jolloin hän tuplasi, kotoisi, teki kaksi juoksua ja ajoi kolme kertaa kolmen pelin sarjassa. Homeri tuli viime yön peliin, joten etsin Jimenezia jatkamaan tätä ponnistelua tänä iltana.

OF – Kyle Schwarber (CHC) – 3200 dollaria vs. OAK

Cubs-minipinon valmistuminen on Schwarber, joka on kerran vastustamassa oikeakätisen nyrkkäämistä täällä vuonna 2019. Schwarberilla on baseballin hienointa raakavoimaa, ja hän näyttää jälleen tämän kauden 25 kotikäynnillä, vankka määrä ottaen huomioon, että hän ei aloita vasenkätisiä vastaan pikeys. Niistä 25 asunnosta 22 on taisteltu oikeakätisen kannua vastaan, kun taas hänen 16 tuplaansa 14 on vastannut myös oikeuksia. Edistyneet numerot ovat erinomaisia, koska hänellä on iso aika .278 ISO, .842 OPS, .345 wOBA ja 113 wRC + kauden aikana oikeuksien vastaan, kun taas nämä numerot nousevat kotona .281 ISO, .884 OPS, .361 wOBA ja 123 wRC + kaudella oikeakätisiä vastaan ​​Wrigley Fieldissä Chicagossa. Useimmiten sekoittamisen jälkeen All-Star-tauosta Schwarber teki kaksi osumaa, mukaan lukien homerin viime yön ottelussa Brewersia vastaan, ja teki myös parin juoksun. Hän on aina kotikäytön uhka oikeakätistä nousua vastaan ​​ja näin on edelleen Bassittia ja hänen 1,84 HR / 9 vastaan ​​vasemman käden potkureita vastaan ​​tiellä tällä kaudella.

UTIL – Eric Thames (MIL) – 2500 dollaria vastaan ​​PIT

Uskon, että saamme erinomaisen arvon ylösalaisin Thamesin kanssa, joka rankaisee oikeakätistä nousua kannua vastaan, joka sallii 1,95 HR / 9 kauden aikana. Thamesia käytetään melkein yksinomaan oikeakätistä nousua vastaan ​​eikä lähes koskaan aloiteta vasenta ja syystä. Hän on mursannut oikeanpuoleisen sävelkorkeuden .259 ISO ja .864 OPS kauden aikana mennäkseen .359 wOBA: n ja 120 wRC +: n kanssa. Vaikka Miller Park Milwaukeessa on erittäin suotuisa vasenkätisille voimalepakoille, Thames todella urheilee parempia lukuja tiellä oleville oikeistoille .299 ISO: n, .901 OPS: n, .367 wOBA: n ja 125 wRC +: n kanssa sellaisissa tilanteissa. Heidän pahoinpitelynsä lisäksi Agrazalia vastaan, joka johtuu jonkin verran isoista aikeista taantumasta eteenpäin, panimoilla on myös iso aika ylösalaisin Pirates-härkä vastaan. Aloitettuaan pelata tänään, Pirates'n kynä sijoittuu 23. sijalle 4,77 ERA: lla ja sidotaan 20. sijalle 1,41 HR / 9 vastaan. Thames antaa meille todellisen arvon täällä tähän hintaan ja antaisi tälle kokoonpanolle suuren lisäyksen lisäämällä kotitehoa tällä teholla.