Latest MLB Picks

FanDuel MLB DFS -valinnat – 31. heinäkuuta

FanDuel MLB DFS Picks - July 16th

Syöttäjämme nauttivat todella mukavasta illasta viime yön FanDuel MLB DFS -valinnoissa, mutta pinomme eivät useless saaneet työtä tehdä, mikä on ollut myöhään yleinen teema.

Oikeakätinen Griffin Canning toimitti mukavaa. arvo, kun hän heitti kuusi sisävuoroa sulkeutunutta baseballia menemään yhdessä seitsemän lyönnillä alamäkisten tiikerien yli. Canning loi kauden neljännen voitonsa kuuden tuki-iskun ansiosta yöllä.

Hyvät ajat päättyivät sinne.

Nelimiehen Yankees-pinomme muuttui kolmen miehen pinoksi, kun Luke Voit poistui peli varhaisessa vaiheessa vatsan kanssa. Saimme silti tarkalleen yhden kävelymatkan kolmelta muulta pinojäseneltä huolimatta siitä, että kohtelimme Taylor Clarken liuskekivessä olevaa yhtä kohdennettavimpaa kannua.

Kolme miestä pidettävästä enkelien stäkkistämme tuli mini-pino Justin Uptonin raaputtua. tästä. Jotenkin Mike Trout kirjasi vain yhden kävelymatkan viiteen levyn esiintymiseen, mutta yön paras bat oli helposti Shohei Ohtani, joka valitsi kolme kertaa, teki juoksun, kirjasi RBI: n ja varasti myös tukikohdan. Mukava luokkarajat ylittävä tuotanto siellä.

Kertaluonteinen Zach Green ei tehnyt mitään kahdessa at-lepakossaan ennen kuin hänet nostettiin pelistä.

Se oli jälleen pettymysyön ja asioiden täytyy kääntyä sisään kiire. Pyrimme vain siihen, kun tarkastelemme tämän illan kahdeksan pelin päälautaa!

P – Jacob deGrom (NYM) – 12 00zero dollaria vs. CWS

Maksin eilen illalla kentästä, mutta se ei varmasti tule Ole tilanne tänään, kun otan oikeakätisen Jacob deGromin paljon kevyemmälle liuskekiville nousun suhteen. deGrom on ollut jonkinlainen rooli viime aikoina, ja on noussut huomiota herättävään 1.04 ERA: seen 26 sisävuorokautena heinäkuun aikana mennäkseen mukanaan myös valtavaan 12,12 Okay / 9-leikkeen. Hän on todella nauttinut enemmän menestyksestä tien päällä kuin kotonaan, kun hän menee tähän urheiluun 2.51 tie ERA mennäkseen yhdessä 2,71 FIP, three,05 xFIP ja 5,80 Okay / BB suhde tien päällä. Tieottelu on ehdottomasti suotuisa White Soxia vastaan, joka iski 11 kertaa Noah Syndergaardin käsiin eilen yön sarjanvaajassa. White Sox sijoittui 28. sijalle .296 wOBA: lla kauden aikana verrattuna oikeanpuoleiseen nousuun, kun taas heidän 26,2%: n iskunopeus verrattuna oikeistoihin on baseballin toiseksi korkein merkki alhaisen Detroitin tiikerien vieressä. Joskus joudut maksamaan turvallisuudesta ja katosta tämänkaltaisessa ottelussa, tai muuten voit jäädä pölyyn. Teen juuri sen, kun deGrom on yhden tyyppisellä rullalla upeassa tiematkailussa tänä iltana.

C / 1B – Brandon Belt (SF) – 2 800 dollaria vs. PHI

. Tietysti tarvitsemme löytääkseen arvon lepakoidemme kanssa tästä, koska deGromin hinta ei ole pieni. Uskon, että olen löytänyt neljän miehen pinon todellisella mukavalla yläpuolella heidän hinnoissaan, ja se on San Franciscon jättiläiset, kun he ottavat vastaan ​​oikeakätisen Vince Velasquezin ja Philadelphia Philliesin tänään. Osallistuessaan tämän illan kilpailuun Velasquez omistaa four.46 ERA, 5.48 FIP, 4.55 xFIP ja mikä parasta, valtava 2,30 HR / 9. Hän on villisti epäjohdonmukainen syöttäjä, joka on aina taipuvainen räjähdykseen, joten pyöritän noppaa muutamien edullisten jättiläisten lepakoiden kanssa tässä, aloittaen tästä Beltistä, jonka odotetaan osuvan lyijypisteeseen tänä iltana. Vyö pitää itsestään oikeanpuoleisesta noususta ja hävittää tien oikeanpuoleiset kaudet tällä kaudella. Ensimmäinen basemies / ulkopelaaja urheilee suuria aikoja .254 ISO, .931 OPS, .388 wOBA ja 143 wRC + kauden aikana tien oikeanpuoleisia vastaan. Saamme myös varastetun pohjan hiukset ylösalaisin, kun Belt on siirtänyt kaikki kolme tukikohtansa tällä kaudella oikeakätistä kannua vastaan. Hän napsautti viimeisen yön ottelussa matalalta nipistetyllä kotijoukkueella, joten etsitään häntä rakentamaan tätä luottamusta arvokkaasta leadoff-paikasta tänään.

2B – Jurickson Profar (OAK) – 2 400 dollaria vs. MIL

Oakland A: n Milwaukee-panimoiden isäntä isäntänä tänään. Hän ottaa vastaan ​​oikeakätisen Jordan Lylesin, joka aloittaa ensimmäisen kerran panimoilla tällä kaudella saatuaan merirosvot useless muutama päivä sitten. Lylesillä ei ole kuitenkaan ollut hyvää vuotta, koska hän on saavuttanut 5.36 ERA: n, four.81 FIP: n ja 4.38 xFIP: n mennäkseen mukanaan sallitulle suurelle 1,75 HR / 9: lle. Ilmoittaudu Profariin, joka tuo tänä iltana laadukasta voimaa ja nopeutta. Voima tulee 14 kotikäynnin muodossa ja nopeus on seitsemän varastetun tukikohdan muodossa kauden aikana. Halkaisut ovat mielenkiintoisia. Vaihteleva Profar lyö .310 vasenta kättä vastaan ​​ja useless .178 oikeistoja vastaan. Tästä huolimatta 13 hänen 14 kodistaan ​​kauden aikana ja hänen yksinäinen kolminkertainen ovat torjuneet oikeakätisen nousun, siksi hänen .193 ISO oikeistojensa suhteen on suurempi kuin hänen .113-merkinnänsä vasemmistolaisia ​​vastaan. Hän todella lyö oikeuksia lisääntyneen .211 ISO: n kotona tällä kaudella, todellinen vahva numero. Viisi hänen seitsemästä pyyhkäisystä on myös taisteltu oikeutta vastaan. Viimeiseksi hän omistaa .316 ISO: n All-Star-tauosta lähtien. Hän on urallaan 2 kolmesta Lylesia vastaan. Täältä löytyy myös jonkin verran arvoa.

3B – Pablo Sandoval (SF) – 2 700 dollaria vs. PHI

Seuraava mies San Frankin pinossa on Sandoval, joka on heittänyt paljon paremman sauvan tällä kaudella ja on tukkunut. 13 pitkää palloa kaudella huolimatta siitä, että puuttui jonkin aikaa vammoja. Myös kytkin-hitter, Sandoval omistaa mielenkiintoisesti saman .244 ISO: n sekä vasemman että oikean käden kentällä. Kuten joukkuetoverinsa Belt ja useimmat muut Giants-pelaajat, lukumäärät kasvavat tiellä, kun Sandoval on rangaissut oikeanpuoleista nousua suurelta .263 ISO, .870 OPS, .356 wOBA ja 122 wRC + tieltä tällä kaudella kerran ulkopuolella pikkuystävällisistä rajoituksista Oracle Parkissa San Franciscossa. Sandoval on kaksinkertaistunut ja kotiinsa kahdesti hänen viiden viimeisen pelinsä aikana, samoin kuin hänen lepakonsa kuumenee takaisin suurimman osan heinäkuun kuopasta. Saatuaan vapaapäivän viime yön pelissä, paitsi hyppysellinen tilaisuus, Sandovalin tulisi levätä ja raivoaa mennäkseen tänne tänä iltana suotuisassa ottelussa oikeistolainen Vince Velasquezia vastaan.

SS – Brandon Crawford (SF) – 2400 dollaria vs. PHI

Kolmas mies tässä neljän miehen jättiläisten stäkissä on Crawford, joka urheilee edelleen popia, kun hänet on kotoisin yhdeksän kertaa tällä kaudella ja 14 kertaa kummassakin edeltävässä vuodessa. Hän on kirjautunut myös 19 tuplaan myös kauden aikana. Crawford pystyy todellakin käsittelemään vasenkätistä sävelkorkeutta samoin kuin hän tekee oikolukuja, mikä on mukavaa kun härkäpenkki tulee sisään ja ottelupeli tapahtuu, kuten Belt ja Sandoval, kuten Crawfordin lepakko onkin perillä tiellä. Hän omistaa raa'an zero,077 ISO- ja .571 OPS: n kotona tällä kaudella, mutta Crawfordin lepakko on perillä .200 ISO ja .789 OPS asti mennäkseen 105 wRC +: n tien päälle tällä kaudella oikeakätistä nousua vastaan. Toisin sanoen, hänen lepakansa on noin 5% keskimääräistä korkeampi kuin oikeuttajat tiellä tällä kaudella. Tällä hinnalla en välitä siitä ollenkaan. Crawfordin lepakko on ollut erittäin hyvä palattuaan All-Star-tauosta, kun hänellä on .221 ISO, .844 OPS ja 121 wRC + 12. heinäkuuta alkaen neljä pitkää palloa tuolloin. Hän on 2: ssä 7: llä kaksinkertaisena urallaan Velasquezia vastaan, joten saamme hänet tähän kokoonpanoon ottaen huomioon hänen äskettäisen lautasensa tuotannon ja hänen tientuotantonsa oikeakätistä nousua vastaan.

OF – Alex Dickerson (SF) – 3200 dollaria vs. . PHI

Nelimiehen Giants-pinoamme täydentää Dickerson, jonka lepakko on hyvin aliarvostettu oikeakätistä nousua vastaan, kun sukellat numeroihin. Esimerkiksi ulkomaalainen on leikannut oikeakätisiä kauden aikana .366 keskiarvoa, .333 ISO, 1.126 OPS, .458 wOBA ja 189 wRC +. Onko se hyvä? Numerot ovat todella hyvät sekä tulevalle että tien päälle tällä kaudella, mutta Dickerson vietti osan kaudesta myös San Diego Padresin kanssa. Silti hän omistaa jättiläismäisen .325 ISO, 1.180 OPS, .478 wOBA ja 202 wRC + tiellä vs. oikeistolaiset tällä kaudella, kun taas kaikki kuusi hänen kodistaan ​​ovat taistelleet vanhurskautta vastaan. Hänen lepakkansa on todella pitkään ollut tuottava isoissa liigaissa, koska hänellä on iso aika 127 wRC + uransa mennäkseen myös .228 ISO: n kanssa. Hänen uransa ovat olleet oikeudenhaltijoita .253 ISO, .907 OPS, .378 wOBA ja 138 wRC. Ottaen huomioon tuotantonsa ja odotettavissa olevan alhaisen omistajuuden Dickerson voisi olla yksi sneakier-valitsijoista tämän liuskekiveltä tänä iltana. Useless 17 kotiin kulkee johdettuaan koko pesäpallon 48 pitkillä palloilla kauden sitten ja lyömällä vähintään 42 jokaisessa kolmesta viimeisestä vuodenajasta. Lisäksi toisin kuin viime kaudella, oikeistolaisia ​​vastaan ​​olevat numerot ovat alle hänen vasemmistonsa vastaisia ​​lukuja, koska hänellä on kauden aikana useless .154 ISO ja .672 OPS oikeakätistä nousua vastaan. Davis käynnisti kotijuoksun eilen illan pelissä, joka oli hänen ensimmäinen kotimatkansa taaksepäin 18. kesäkuuta. Olemme nähneet Davisin menneisyyden eeppisillä kotirenkaateilla, kuten hän teki niin useita kertoja viime kaudella, joten etsin eilen iltapalloa saadakseen hänet menemään yhteen niistä kyyneleistä seuraavan viikon aikana. On vaikea kuvitella Davisin kamppailevan niin paljon loppukauden ajan, kun otetaan huomioon hänen aiempi tuotantonsa. Hänen .176 ISO: nsa tällä kaudella on selvästi hänen uransa .260-merkinnän alapuolella, joten jos uskot keskiarvojen lakiin, Davis on asetettu kääntämään pikkukeppi eteenpäin. Olen sitä mieltä, joten hiotaan hänet tähän kokoonpanoon tänä iltana saadakseen päätökseen A-minipelin Lylesin ja Davisin entisen joukkueen, Brewersin, vastaan.

OF – Austin Meadows (TB) – three 500 dollaria vs. pomo

. Rays ja Purple Sox jatkavat tärkeätä sarjaa tänä iltana Bostonissa, ja uskon, että Rays pääsee oikeakätiselle Rick Porcellolle, joka on ollut erittäin epäjohdonmukainen ja urheilemassa rumaa kokonaismäärää. Porcello osallistuu tähän urheiluun 5.55 ERA, four.69 FIP ja 5.34 xFIP kauden aikana mennäkseen myös korotetulle 1,47 HR / 9. Hän omistaa myös 7,54 ERA: n koko 22,2 sisävuorokautena heinäkuussa, samalla kun hän postitti 5,33 FIP ja 7,00 xFIP kotona vasenkätisille lepakoille, kuten Meadows, vuodessa. Niityt hyppäsivat MVP-kaliiberin numeroihin tällä kaudella ja vaikka hän on jäähtynyt, hän tuo edelleen runsaasti ristikkoluokkia ylösalaisin tähän. Meadows on käynnistänyt 15 kotilaista kauden aikana ja varastanut myös yhdeksän tukikohtaa huolimatta puuttuvasta ajasta ja vammasta. Hän lyö oikealla puolella nousua .247 ISO, .945 OPS, .391 wOBA ja 150 wRC + kauden aikana, mutta nämä luvut nousevat vielä korkeammalle mahtavaan .310 ISO, 1.096 OPS, .449 wOBA ja massiiviseen 189 wRC +. tiellä oikeutuksia vastaan. Kahdeksan hänen yhdeksästä varastaan ​​on torjunut oikeutuksia, joten saamme hänet tähän kokoonpanoon potkimaan minipino tänään.

UTIL – Nate Lowe (TB) – 2 800 dollaria vs. pomo

Viimeistele kokoonpanomme ja Rays mini -pino on Lowe, joka on todella lyönyt sekä vasemman että oikean käden kentälle hyvin lyhyessä suurliigassaan tähän mennessä. Voimaa on lisätty vasemmistolaisia ​​vastaan, mutta en aio kiistellä .187 ISO, .855 OPS, .359 wOBA ja 128 wRC + kauden aikana oikeakätistä nousua vastaan. Lisäksi Lowe on osunut oikeakätiseen sävelkorkeuteen .213 ISO, .978 OPS, .406 wOBA ja 160 wRC + mukaisesti tiellä, kun se on otettu pois Tropicana Fieldin kannuystävällisistä rajoista Tampa Bayssä. Lowe osui oikeakätiseen nousuun .958 OPS: n tasolle Triple-A-tasolla ennen hänen kutsuaan tällä kaudella ja osti myös oikeistolaiset 1,095 OPS: n tasolle Double-A-tasolla viime kaudella. Lowe saapuu tähän yhteen punaiseen levyyn samoin kuin hän on mennyt 5: stä 10: een kahdella tuplalla viimeisen kahden pelinsä aikana ja on nauhoittanut kolme peräkkäistä multi-hit-peliä. 24-vuotias on ollut Raysille miellyttävä yllätys tällä kaudella ja saattoi tuoda DFS: n omistajalle mukavan arvon tänä iltana heikkoa aloituskanavaa ja Pink Sox-härkäpentua vastaan, jolla on ollut kohtuullinen osuus asioista myös tällä kaudella. 19659026]